Lämmitysjärjestelmät isoihin ja pieniin kiinteistöihin

 

Lämpöpumput isoihin ja pieniin kiinteistöihin

Toteutamme suuriin ja pieniin kiinteistöihin lämpöpumppujärjestelmien asennuksia. Toteutamme maalämpö, ilmavesilämpö ja ilmalämpöpumppuasennukset vastuullisesti lakien ja asetusten mukaan.

Olemme Tukesin kylmäalan toiminnanharjoittajan rekisterissä suraavin toimintaoikeuksin:

y3 vähintään 3 kg kylmäainetta sisältävät jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteet sekä ajoneuvojen ilmastointilaitteet
e3 alle 3 kg kylmäainetta sisältävät jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppulaitteet sekä ajoneuvojen ilmastointilaitteet

Laadukkaat BOSCH -lämpöpumput

Olemme sertifioitu BOSCH – lämpömestari asennusliike.
Bosch Lämpömestarilta saat laitteellesi täyden turvan kuudeksi vuodeksi.

Maalämpöpumput

Bosch Compress 7000 LWM

Bosch Compress 7000 LWM -maalämpöpumppu säätelee lämmitystehoaan tarpeen mukaan ja sallii näin pienimmän mahdollisen energian käytön vuodenajasta ja lämpötilasta riippumatta. Se on viimeisintä tekniikkaa hyödyntävä maalämpöpumppujen kuningas.

Bosch Compress 5000 LW/M

Bosch Compress 5000 LW/M -maalämpöpumppu mukautuu tarpeisiisi kameleontin tavoin. Uusinta teknologiaa hyödyntävällä maalämpöpumpulla saat maksimaalista säästöä vaivattomasti. Malli soveltuu monipuolisiin käyttötarkoituksiin lattialämmöstä uima-altaan lämmittämiseen.

Ilmavesilämpöpumput

Bosch Compress 6000 AW

Bosch Compress 6000 AW ilma-vesilämpöpumppu tekee energian säästämisestä helppoa. Se hyödyntää ulkoilman energiaa sisätilojen ja käyttöveden lämmittämiseen. Riippumatta siitä, oletko rakentamassa uutta taloa vai uudistamassa vanhaa kiinteistöä, lyömätön energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan.

Bosch Split

Bosch on edelläkävijä myös tehokkaiden ilma-vesilämpöpumppujen suunnittelussa. Menestyksekkään Compress 6000 AW:n rinnalle Bosch on tuonut split-tekniikkaan perustuvat ilmavesilämpöpumput. Bosch Split ilma-vesilämpöpumppujen ulkoyksikössä kiertää ainoastaan kylmäaine, jolloin laitteen jäätymisestä ei tarvitse huolehtia kovimpienkaan pakkasjaksojen aikana. Nerokkaan invertteriohjauksen ansiosta pumppu antaa tehoja juuri oikeaan aikaan kun sitä tarvitset. Split sarjaan kuuluu kuusi eritehoista mallia 8,6 kW:sta järeään 17,4 kW tehoiseen saakka.

Ilmalämpöpumput

Bosch Compress 7000 AA

Compress 7000 AA -ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin. Se tarjoaa energiakustannuksia ja ympäristöä säästävää tehokkuutta. Tämä ilmalämpöpumppu on tarkoitettu ensisijaisesti lämmityskäyttöön, mikä selviää myös tyyppikilven ”HEATPUMP” tyypityksestä. Ulkoyksikön sulatuksessa käytetään kuumakaasutekniikkaa. Toiminto pitää pohjalevyn lämpimänä eikä sähkövastusta tarvita, mikä säästää energiaa.

Bosch Compress 5000 AA

Bosch Compress 5000 AA -ilmalämpöpumppu on erinomainen investointi suorasähkölämmitteisiin koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Se on energiatehokas, kestävä ja hiljainen lämpöpumppu. Yksinkertaisen asennuksen jälkeen pääset paitsi nauttimaan lämpimästä sisäilmasta, myös säästämään huomattavasti lämmityskustannuksissasi. Ilmalämpöpumppu on suunniteltu pohjoisen vaativiin oloihin, mutta siitä on iloa myös kesäisin, jolloin voit viilentää sisäilman pumpun avulla.